Деси Цонева ще се омъжва! Вижте подробности!

Деси Цонева ще се омъжва! Вижте подробности!

Тв водещата Деси Цонева разкри някои интересни подробности за годежа и за предстоящат сватба със своята половинка Георги Джамов. Той  работи в сферата на  ресторантьорството и е брат на Димитър Джамов.

„Бяхме на обяд с наши приятели, след това отидохме да пием по аперитив в бар и изведнъж Жоро падна на коляно и ми предложи брак пред погледа на всички. Аз първо се пошегувах, а след това му казах "Да" и решихме да се  оженим. Тогава той не ми даде пръстен с диамант, направи го на по-късен етап. Мислехме да се оженим през март на пистата в Банско. Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата“, разкрива Деси пред списание LOVE style.

Тя вече е енаправи  избор и каква да бъде булчинската и рокля – къса и интересна в цвят шампанско, в съчетание с дълъг воал.

Деси си представя сватбената церемония като парти с много танци, на което да  съберат най-близките си приятели. Сред почетните гости ще бъдат и съквартирантите и от Къщата, с които често общува – Роро, Глория, Борислав Комсийски и Надя.

Деси изобщо няма тревоги да се венчае отново, при положение, че има един зад гърба си. С Георги са заедно от две години,  имат чудесни отношения са и се обичат много. Дори вече живеят заедно в неговия апартамент с двете им деца, които ще са им шафери на сватбеното събитие.

Единственият човек, който е против този брак е  майка и Мариана , тъй като не смята за много уместно дъщеря и да се венчае на този етап,  понеже не е минало достатъчно време от смъртта на баща и.

   

0 коментарa

Виж още