Дженифър Лорънс с нова любовна връзка

Дженифър Лорънс с нова любовна връзка

Актрисата и носителка на "Оскар" Дженифър Лорънс има "тайна" любовна връзка с режисьора Дарън Аронофски, който е с 21 години по-голям от нея, съобщи "Контактмюзик".

Актрисата е главна в класацията на Топ 10 най-богати актриси в света според "Форбс за втора поредна година

Напоследък 26-годишната Лорънс и 47-годишният Аронофски често са били забелязвани на тайни срещи в Лос Анджелис. Носи се слух, че актрисата и режисьорът са се сближили през лятото, докато са работили над съвместен филмов проект.

Във все още неозаглавения филм на Дарън Аронофски, освен Дженифър Лорънс, ще участват също Хавиер Бардем и Мишел Пфайфър. 

"Дженифър и Дарън се опитват да скрият отношенията си и да я опазят от медийния интерес, но истината е, че двамата са запленени един от друг", пише пък британският таблоид "Сън". 

Ако  отношенията им се потвърдят, това ще бъде първата връзка на Дженифър Лорънс след раздялата ѝ с вокала на британската група "Колдплей" Крис Мартин. Двамата се разделиха миналата година след като ходеха само четири месеца.

Преди това актрисата имаше връзка с колегата си Никълъс Холт, белязана от раздели и събирания в периода между 2012 и 2014 година. 

   

0 коментарa

Виж още