Динко: Знам, че ще лежа в затвора за България

Динко: Знам, че ще лежа в затвора за България

Абсурдите в страната ни не са рядкост. Преди часове се появи поредната любопитна новина за един прочул се покрай бежанците и патриотичните си изблици българин- Динко от гр. Ямбол.

По сигнал на Българския хелзинкски комитет е започнало разследване на българина, станал известен с прякора Ловец на бежанци. В случай, че бъде признат за виновен, Ловецът ще бъде осъден на 1 до 4 говини затвор.

Пред Нова телевизия Динко каза, че дори и да бъде осъден, поне ще знае за какво е в затвора- за родината си. Срещу Динко е стартирало досъдебно производство за склоняване към дискриминация, омраза и насилие, които се основават на определена етническа и народна принадлежност.

„На никой не се сърдя, прокуратурата трябва да отчита дейност. Ако тези бежанци бяха минали по легален път, а не да режат мрежите, те нямаше да се срещнат с мен”​

Динко беше категоричен, че и сега да попадне на нелегално преминаващи границата мигранти, пак ще постъпи по същия начин.

От БТВ пък казаха, че Динко ще стане участник в хитовото реалити „Фермата“. "Ловецът на бежанци" ще стане участник в хитовото реалити „Фермата“. Той ще вземе участие с намерението да промени представата на хората за себе си и заяви, че ще направи това без хонорар.

   

0 коментарa

Виж още