Днес стават ясни имената на най-добрите спортисти на годината в Стара Загора

Днес стават ясни имената на най-добрите спортисти на годината в Стара Загора

Днес, в залата на старозагорската Градска художествена галерия, ще бъде проведена официална церемония, на която ще бъдат избрани и наградени най-добрите спортисти постигнали спортни постижения в област Стара Загора.

Категориите, според които ще бъдат раздадени тазгодишните награди за спорт са общо 9. Припомняме, че град Стара Загора бе избран за Европейски град на спорта за новата 2017 година.

 Всеки един от спортните клубове, намиращ се на територията на област Стара Загора, предварително номинира своите най-успешни спортисти. Въз основа на предложените от тимовете състезатели, специална комисия ще оформи финалните участници, които ще се борят за спечелването на приза „Най-добър спортист на 2016 година".

Председател на комисията ще бъде г-жа Красимира Чехова - ресорния зам.- кмет на града. Освен нея в комисията ще вземат участие експерти и общински съветници от старозагорската община. По време на церемонията ще присъстват и представители на български и чуждестранни медии, които на живо ще  отразяват събитието.

Освен за състезателите прославили през настоящата година името на град Стара Загора, награди за принос в спорта ще бъдат връчени и на спортисти, които през 2016 година са навършили юбилейни годишнини.

 

   

0 коментарa

Виж още