Дни след протеста срещу нелегалните мигранти в България! Бежанци щурмуват... (ВИДЕО)

Дни след протеста срещу нелегалните мигранти в България! Бежанци щурмуват... (ВИДЕО)

Едва два дни след протеста срещу нелегалните мигранти в България, бежанци щурмуват Лъвов мост. Скандалното видео е засенето от едно от емблематичните лица на февруарските протести- Иван Бонев. От кадрите се вижда ясно как буквално Лъвов мост е окупиран от мигранти, а не, както би следвало да са настанени в бежански лагери. Липсва и полицейско присъствие, споменава се още във видеото. 

Какво би станало, ако в този момент мине жена или дете по улицата, възмущават се потребители под видеото. 

Припомняме, че преди дни бе проведен масов протест срещу нелегалните мигранти в България. По данни на протестиращи, след протеста, лица, които участвали в него били неправомерно задържани. Същата вечер след протеста, била проведена полицейска акция, в която са задържани младежи по подозрение за нападение над бежанец. 

Предстоят нови протести свързани с нелегалните мигранти. Подобен ще бъде проведен на 21-ви октовмри от 20:00 часа на площад "Света Неделя". Организатори на събитието се заканват този протест да бъде по-масов от досегашните. Според протестиращи, причината за това ще бъде по-мащабното им отразяване и привличане на медийно внимание. В обявеното им събитие е съобщено, че преди дни "Европа е повелила на "българското"правителство България да приеме 700 хиляди исмямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни". Организаторите настояват за спиране на бежанския поток, както и премахването на бежански лагери, тъй като те- доказано, нямат ефективност. 

Скандалното видео можете да видите тук! 

 

   

0 коментарa

Виж още