Доналд Тръмп на секретна среща с американското разузнаване

Доналд Тръмп на секретна среща с американското разузнаване

   

    Доналд Тръм проведе секретна среща с разузнаването на САЩ, информират от БИ БИ СИ.

    Кандидатът за президент от Републиканската партия е видял секретна информация за „Ислямска държава”, Русия, Северна Корея и Сирия.

    Документацията е предадена на Тръмп в нюйоркския офис на Федералното Бюро за Разследване.

    Срещата между Тръмп и разузнаването е била с времетраене над два часа, а неин ръководител е бил директора на националното разузнаване.

    Секретните срещи с кандидат-президентите на САЩ са традиция за страната от 1952 година, когато президент е Хари Труман.

    В същия ден Хилари Клинтън, кандидата за президент на Демократическата партия, разговаря на лична среща с Пол Маккартни.

    Световноизвестният член на „Бийтълс” и Клинтън са говорили около 30 минути като по техните думи основната тема освен кампанията на Хилари, са били семействата им.

    Припомняме, че Тръмп и Клинтън са много ожесточени в риториката си един срещу друг, след като стана ясно, че ще се борят за президентския стол във Вашингтон.

    Като цяло милиардерът Доналд Тръмп е по-краен в оценките и използва нападателна методика срещу своята конкурентка, за да се опита да я съкруши по пътя към Белия Дом.

    Тръмп заема радикални позиции срещу емиграцията и световната роля на САЩ, докато Хилари се приема за по-представителната персона сред средната класа и по-богатите слоеве на обществото.

    Кампанията между тях двамата е крайно екстремна, изпълнена със скандали около изказванията на Тръмп и изтеклите имейли на Клинтън.

   

0 коментарa

Виж още