Държавната опера на Стара Загора прави благороден жест!

Държавната опера на Стара Загора прави благороден жест!

С благородна кауза се зае държавната опера- Стара Загора. Нейният директор- Огнян Драганов пое инициатива за озеленяване на населеното място. Участие в засаждането на 5-те дръвчета (4 червенолист ясен и 1 сребрист смърч) взеха и новият артистичен директор Веселина Кацарова, както и театрални актьори и служители на операта. 

Попитана за това какви са нейните очаквания, Кацарова сподели пред медии, че никога не е предполагала, че ще бъде поканена в родния си град. 
"За мен е изключително преживяване!" , допълва тя.
"На мен ми е много дадено в този град, а човек не може само да взема, трябва и да даде нещо. Аз съм тук с желанието си в този град и в тази опера да има много позитивна енергия . Хората да бъдат работни и най-важното-хората да се уважават, защото ние не можем един без друг – ние се нуждаем от портиера до работниците на тази сцена . И аз държа на това, аз съм възпитана така. Искам да има много любов и разбиране и да сме честни един към друг", заключва тя. 


След засаждането на дръвчетата, екипът пожела успешно начало на новия сезон. Припомняме, че дръвчетата бяха осигурени от община Стара Загора.

   

0 коментарa

Виж още