Европейският комисар Меглена Кунева ще дискутира с граждани в Стара Загора по темата" Европейският съюз-сила за промяна"

Европейският комисар Меглена Кунева ще дискутира с граждани в Стара Загора по темата" Европейският съюз-сила за промяна"

Повишаването на информираността на гражданите по въпросите, свързани с Европейския съюз, ролята на институциите на ЕС и предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат акцентите при срещите на Комисаря за защитата на потребителите г-жа Меглена Кунева с граждани и представители на местната власт в Стара Загора на 19 февруари 2009 година. Гостуването на г-жа Кунева ще започне с публична лекция на тема "Европейският съюз – сила за промяна" в 09:00 ч в Тракийския университет (Студентски град, Ректорат, Зала 1). В 11:00 ч пред паметника на Васил Левски на Централния площад Комисар Кунева ще участва в церемония за полагане на венец по повод годишнината от смъртта на Апостола. В 11:30 ч Комисарят за защитата на потребителите ще открие новосъздадения европейски информационен център Europe Direct (в сградата на Регионалната агенция за икономическо развитие, ул. "Ген. Столетов" 127) и ще отговори на въпроси на медии от 12:00 до 12:30 часа (в залата на Регионална библиотека "Захари Княжевски").

   

0 коментарa

Виж още