Ексклузивно! Отцепиха района край Халите!

Ексклузивно! Отцепиха района край Халите!

Вчера около обяд района на Халите е бил отцепен от полиция и екипи на пожарната. Свидетели твърдят в социалните мрежи, че  е имало бомба. Минувачи са видели, че района е отцепен и коментират какво точно се случва. Предположенията варират от убийство на бежанец  до опастност от атентат.

По данни на потребители, става въпрос за взривена кутия. Публикуваме мнения на свидетели без редакторска намеса:

 „Sami Ahmed Hamid: Аз дъвках сандвич и зяпах та пича с бомбеният костюм с една много дълга метална пръчка остави някаква малка бомба върху нещо и после го взривиха явно нищо щото взрива беше малък на илиенци продават по мощни пиратки.Интерестното беше , че по новините нямаше нищо та предполагам е била тренировка ама ми е малко странно за тренировка да отцепиш посред бял ден Мария Луиза. Харесвам · Отговор · 17 часа · Редактирани“

Е, някой чу ли нещо по въпроса? Не беше дадена никаква информация от страна службите. Ако в един слънчев ден има някакви съмнения за атентат, населението как ще разбере за това.  В конкретния случай не се споменава  нищо- това сигнал за бомба ли е било, наистина е било бомба  или пък някакво учение.

По същото време Министърът на вътрешните работи е откривал новата учебна година във висшето учебно заведение с пожелание за воля, съвест и достойнство, които да съпътстват курсантите и преподавателите  в учебната и професионалната дейност. На това ли ще ги учите? Да неглижират опасностите и да пазят тайна?!?

Напълно лоогична е и последващата констатция на свидетеля на станалото: „Sami Ahmed Hamid : Са се возих в метрото имаше по един полицай във всеки вагон и въртяха съобщение през станция да не се забравят багажи и хората да се оглеждат за изоставени такива.Това е момента в който разбираш че националната сигурност е стигнала дъното и трябва да се озърташ постоянно през рамо.Просто чист ужас. Харесвам · Отговор · 16 часа · Редактирани“

   

0 коментарa

Виж още