ЕКШЪН!!! Капчикова скача на бой на непознати – била мъртво пияна

ЕКШЪН!!! Капчикова скача на бой на непознати – била мъртво пияна

Бившата приятелка на изпълнителят Криско бе изгонена от столичен клуб и има забрана за посещението му.


Ася Капчикова жестоко се издъни. Пияна до козирката плеймейтката бе позорно изгонена от охранителите на столичния клуб „Бедрум“. Столичен ежедневник предае, че причината девойката да бъде изгонена е защото в пияно състояние в заведението, започнала да троши чаши и да скача на бой на случайни посетители.


Грозната сцена се разигра в края на миналата седмица /19 август/ и след случилото се бившата на Криско има забрана  от управата да стъпва в тузарския клуб „Бедрум“. По нелепа случайност именно там започна кариерата й на танцьорка.

 
Ася излязла миналят петък в компанията на близки свои приятелки и след като обиколили няколко клуба женската тайфа се озовала в „Бедрум“. В клубът Капчикова се ползва с ВИП статут, тъй като почти цяла година апетитната красавица бе танцьорка в заведението и имаше привилегията да влиза в него без вход, а барманите безплатно пълнеха чашата ѝ. След пиянската изцепка обаче, хубавата Ася трябва да забрави за авантата в луксозното заведение, след като в разгара на нощта тя заформи чутовен безпорядък. 

По думите на очевидци, тя обърнала на екс сериозно количество алкохол и шмръкнала няколко линии кока. Освен това Капчикова показала другото си лице, започвайки под въздействието на алкохола и дрогата да се заяжда със случайни посетители в клуба. 
В началото мацката замеряла напосоки хората с кубчета лед, но когато започнала да троши чаши, шишета и пепелници, а стъклата хвърчели във всички посоки, чашата на търпението на охраната в заведението преляла.


 Тогава пазителите на реда адекватно се намесили и въпреки съпротива на Ася я хванали за ръцете и я изхвърлили пред заведението. След буйстването ѝ, управителите на клуба са издали нареждане на бодигардовете по никакъв повод Ася Капчикова да не бъде допускана в дискотеката до второ нареждане.

Поведението й не е изненада, за близките на момичето. Според тях Капчикова има сериозна алкохолна зависимост, която трябва да овладее. Именно това била причината Криско да я зареже.

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още