Елен Колева се поболяла заради Калин Терзийски!

Елен Колева се поболяла заради Калин Терзийски!

Елен Колева се поболяла от любов по Калин Терзийски. Заради драматичните им отношения, актрисата започнала да пие заради него.

"Не съм изживявала такава любов." , признава Колева пред останалите участници във "Фермата".
Запознали се в социалната мрежа. „Реши да става поетеса и ме намери във "Фейсбук", да й помогна”, каза от своя страна Калин. 

Актрисата допълни, че любовта им продължила цяла година. Но писателят се оглеждал и за други жени. Той  твърдял, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание. Харесвал красиви жени и трябвало тя да свикне с това, един вид се изживявал като спасителят в ръжта, обясни Елен, цитирана крайно разстроена. През цялото време, докато били заедно, тя изпитвала вина, защото смятала, че Калин се напива заради нея. После и тя започнала-първо бяло вино,после червено. Казва,че е срещнала един страшен човек с устойчива ценностна система,но в един миг се оказало,че всъщност няма такава. И това не могла да понесе по никакъв начи.

Въпреки силната любов, която са изпитвали един към друг, Елен е категорично обяви, че ще се омъжи за друг. "Няма да сме заедно с него", отсече актрисата

Тя не съжалява за изживените моменти с него,защото толкова много я вдъхновил,че написала 2 стихосбирки,докато била с него. Втората-наречена ''Бездната в която скочих'' ще излезе съвсем скоро. Тя е посветена на самият Калин Терзийски и тяхната драматична любовна история.

Междувременно във "Фермата" започнаха да прехвърчат любовни искри между рапъра Dee и манекенката Десислава Тричкова. Двамата останаха насаме, за да си поговорят на четири очи. „Много си интересна и си много готина! Пак ще си поговорим”, каза в края на ''разговорът'' рапърът. А пред камерите призна, че харесва Деси, но е на 32 години и трябва да я кара по-бавно,

 
 

   

0 коментарa

Виж още