Ето какво означават лошите ни сънища!

Ето какво означават лошите ни сънища!

Още проучванията на Зигмунд Фройд успяват да да дадат доказателство, че сънищата са нашите страхове. Известният канадски автор и лектор Джон Кехоу в книгата си "Подсъзнанието може всичко" пише, че сънищата са огледало на подсъзнателните ни мисли и всъщност самите ние сме героите в тях.

Много често свързваме това, което сънуваме с различни тълкувания. Например вярваме, че ако сънуваме как убиваме смок, това значи, че ще се освободим от прикрит враг или натрапник.

Освен тълкуванията с помощта на всякакви съновници, сънищата, сред които и кошмарите, които често сънуваме имат обяснения.

Летите

Контролът върху полета е образ на свобода и освобождаване. В противен случай е възможно да е свързано с ваш страх, който може да бъде породен от пречки да контролирате собствената си съдба.

Умирате

Според някои анализатори смъртта в сънищата е обяснение за желанието от ваша страна, да направите позитивни промени в живота си.

Да сте на ръба на смъртта може да е сигнал за страха ви от провал.

Някой ви преследва

Това е знак, че отбягвате нещо в реалността и отказвате да се справите с проблемите си. Решението е да се изправите срещу тях и просто да ги преодолеете.

Изгубени сте

Това означава, че може да сте изгубили или ще изгубите посоката в живота си. Освен това се свързва със страхове, че не може да свикнете с някаква ситуация от вашия живот.

Падате

Ако сънувате, че падате, това може да бъде подсъзнателно предупреждение, че нещо в живота ви не е наред. Може да се свърже и с разочарование и предателство от близък човек.

   

0 коментарa

Виж още