Ето какво ще е времето следващата седмица!

Ето какво ще е времето следващата седмица!

 Във вторник – 25 октомври, времето ще остане без съществена промяна. Повече слънце ще има над западните райони, значителна ще е облачността над Източна България, където и температурите ще са малко по-ниски. Преобладаващите максимални температури за деня ще бъдат отново между 15 и 20 градуса, съобщава БГНЕС. В сряда – 26 октомври, ще се заоблачи над Западна България и там ще превали дъжд. Отново значителна ще остане облачността и над източните райони, но там валежи не се очакват. Максималните температури ще останат същите – от 15 до около 20 градуса, за София около 17 градуса.

В четвъртък – 27 октомври, ще бъде дъждовно в цялата страна. И минималните, и максималните температури ще се понижат и ще бъдат предимно между 9 и 14 градуса – около 9-11 градуса в Северна България, по Черноморието и Южна България до 15 градуса, в София около 11 градуса.

В петък – 28 октомври, валежите ще престанат, ще се изясни, а това ще понижи и температурите. Ще има наличие на разкъсана облачност над страната, с валежи на места в Южна България. Минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса, по високите полета и по-ниски – до 0 градуса. Максималните температури ще бъдат между 5 и 12 градуса, за София около 8 градуса.

В събота – 29 октомври, ще бъде предимно слънчево , а температурите слабо ще се повишат и ще бъдат между 10 и 15 градуса, за София около 11 градуса. Сутринта ще бъде студено, на места температурите ще бъдат около минус 1 градуса.

В неделя – 30 октомври, ще бъде слънчево и приятно топло, с дневни температури между 14 и 17 градуса, за София около 14 градуса.
 

   

0 коментарa

Виж още