Ето кои зодии ще се радват на стабилни финанси!

Ето кои зодии ще се радват на стабилни финанси!

Септември месец вече е факт. Лятото скоро ще свърши, а с това ни  наляга една лека носталгия. Всяко тъжно чувство обаче би могло да бъде преодоляно, ако имате достатъчно средства, за да си позволите да отидете през хладните месеци на някое по-топло и приятно място. Ето и кои са късметлиите в този аспект според звездите.

Овен 
Овните са тези, които ще имат най-добро финансово положение през месеца и даже може да очаквате получаването на сериозни суми през месеца. Късметлии!

Телец 
Не се очакват особени спадове във финансовото състояние на Телците през мсеца. Ще имате редовните разходи около старта на учебната година, а влюбените представители на знака може да пръснат повече пари за изгората си.

Близнаци 
Ще е нужно да позатегнат коланите през септември. Не сте наясно с каква точно сума ще разполагате, докато поводите за шопинг растат. Добре е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.

Рак 
През първата половина на месеца финансовото ви положение ще е стабилно. За това не пилейте средства, за да може да се чувствате сигурни и с втората половина на месеца. Малко пестеливост и всичко ще се подреди!

Лъв 
Лъвовете също може да се радват добра финансова ситуация. Нещо повече - ще се засили сигурността на материалното ви положение. Периодично може да разчитате и на получаването на стабилен доход.

Дева 
Когато човек печели повече пари започва да харчи повече. Това сто процента ще важи за Девите през септември. Така още в средата на месеца може да се окажете на червено, така че – направете си добре сметката.

Везни 
През септември не очаквайте наплив на пари от сигурните източници. Доходите ще се появят от най-неподозирани места. Ситуацията няма да е тежка – в последния момент ще се появи разрешение на проблема.

Скорпион 
Периодите на получаване на пари през този месец са началото и края му, а големите харчения – в средата. Някои скорпиони ще имат и изненадващи постъпления, но това ще е само при онези, които успеят да разширят дейността на бизнеса си.

Стрелец 
През този месец ще е добре да направите своите вложения. Помнете, че който не рискува – не печели. Разходите ви ще нарастват с напредването на дните.

Козирог 
Първата половина на месеца е успешен период във финансово отношение за зодия Козирог. Тогава ще бъдат успешни дейности, свързани с недвижимо имущество, оформяне на условия по кредит.

Водолей 
През септември ви чакат много разходи, свързани с личния ви живот, особено ако имате и ученици. В същото време ваш приятел ще ви помоли за пари назаем, което сериозно ще обърка бюджета ви.
 

Риби 
Финансовата прогноза е като цяло благоприятна. Паричните средства ще постъпват, както очаквате, без да има забавяния. Но заедно с това ще нарастват и разходите. Може да се наложи да върнете стар заем.

   

0 коментарa

Виж още