Ето кои са най-интересните празници този месец

 Ето кои са най-интересните празници този месец

Днес е 5 декември, Ден на нинджата. Сайтът на Деня на нинджата ви напомня да насърчавате приятелите си към всичко свързано с това явление и да се прокрадвате тайно из града, носейки  странна маска. Необичайният празник е официална опозиция на деня "Говори като пират", който се чества през септември.

12 декември: Фестивал на мислите, които не бива да се казват на глас. Недейте  да споменавате какво си мислите, че означава това.

13 декември: Ден на какаото. Страхотна идея е да си приготвите чаша горещ шоколад.

14 декември: Ден на маймуните Празникът чества всичко, свързано с маймуните и предоставя на всеки шанс да се държи като тях.

16 декември: 15 години от странния Покемон инцидент На тази дата през 1997 г. над 600 деца в Япония били настанени в болница след епизод на Покемон с интензивни визуални ефекти, довели до световъртеж, повръщане и припадъци. Ако искате да чествате тази годишнина, изгасете телевизора и излезте.

23 декември: Festivus Мотото му е "Празник за останалите от нас". Става известен от сериала "Зайнфелд". Символа му е неукрасеният алуминиев прът, който влиза в пряка опозиция с комерсиализма на по-известните декемврийски празници.

   

0 коментарa

Виж още