Ето няколко от най- асоциалните професии

Ето няколко от най- асоциалните професии

Не всеки човек обича да комуникира с други хора. Ето защо британското сме ви проготвили списък с няколко професии за което не са нужни много социални умения.

1. Оператор на ковашки машини –Това са хората, които работят на машини за обработка на метал и пластмаса. Тяхната работа определено ги изолира от останалият свят.

2. Дървосекачи – Следващи са дървосекачите. Тяхната професия изисква, освен умело боравене с брадви и триони, така и познаването на техники за безопасно падане, така че дървото да понесе по-малко щети по повърхността си.

3. Работници на полиращи машини – Те изглаждат и полират различни предмети от метал, дърво, камък, смола, пластмаса, стъкло и др., използвайки ръчни уреди.

4. Геолог-техник – Това са хора, които тестват или правят анализ на проби на изкопаеми като нефт и минерали, или проучват даден терен за наличие на петрол, природен газ или други ценни залежи.

5. Складов работник- това са служители, които работят в определени складове и обикновено пренасят голямо количество стока от един щанд на друг, подреждат я и правят отчети. Обикновени нямат време и желание за никакви разговори,което ги улеснява.

6. Творци – Тук става дума за хората на изкуството, които правят хенд-мейд произведения като плетене, грънчарство, тъкачество и други дейности, свързани с работата на ръцете.  В това число влизат и художниите на свободна практика, които най-често работят от дома.

8. Поети автори на худоествени текстове, копирайтъри – Това са хора, които създават авторски оригинални текстове като сценарии, проза, поезия, текстове на песни или пишат по поръчка за определени сайтове.

   

0 коментарa

Виж още