Ефбет с лиценз за хазартни игри в Италия

Ефбет с лиценз за хазартни игри в Италия

Българският букмейкър Ефбет придоби лиценз за разпространение на хазартни игри онлайн в Италия. Споразумението бе сключено на 17.10.2019 година, като оперторът има на разположение няколко месеца, за да изпълни всички условия на регулаторния държавната комисия по хазарта на Ботуша.

От водещо знаечение е да се взмеат предвид правилата на италианците за изплащане на печалби от спортни залози или онлайн казино Ефбет. По този начин нашенското "буки" ще може да оперира спокойно, и да търси нови клиенти на Апенините. Според хората, които се занимават с организацията и техническата част, проблеми няма да има.

Както е известно компанията е първата в България, която се снабди с лиценз за предлагането на залози по интернет. По-късно брандът стана известен и Румния, където има официално право да предлага услугите си.

Ефбет спонсорира държавното футболно първенство, което носи неговото име "Efbet Лига". Операторът е спонсор и на много български футболни отбори, както и на различни спортни тимове. Очакванията са клиентската маса да набъбне, след като букмейкърът вече оперира и на "Ботуша".

Какво ще бъде бъдещето на българския букмейкър остава да видим в следващите месеци, а до тогава можем да му пожелаем успехи в това важно начинание.