Жена засне с телефона си Голямата стъпка (СНИМКИ)

Жена засне с телефона си Голямата стъпка (СНИМКИ)

В ирландската гора, жена успя да заснеме необичайна фигура, наподобяваща Голямата стъпка, но според други, образа, който се вижда на снимката, принадлежи на призрак, на пътник загинал в самолетна катастрофа.

Докато разхождала своето куче в гората, жената се натъкнала на страховита фигура, дебнеща между сенките на дърветата. Мнозина вярват, че мистериозното същество всъщност е Голямата стъпка.

Максин Колфийлд разказва, че докато вървели през Сливенора в Антрим, Северна Ирландия, тя й домашният й любимец, използващ своето "шесто чувство", се натъкнали на необичайна страховита фигура сред дърветата.

Възможно ли е това да ги е преследвал призрак на човек, загинал по време на фатална самолетна катастрофа?

За тази област се разказват призрачни истории, причината е, че през октомври 1942 г., Бомбардировач US Air Force B17, се е разбил в планинският масив, убивайки осем, от общо пътувалите на борда десет души.

След като прегледали снимките, хората започнали да оприличават подозрителна сянка, с образа на Голямата стъпка, космато създание, което според американският фолклор, обитава горите.

Максин Колфийлд твърди, че домашният ѝ любимец, използвал своето шесто чувство, за да търси странното създание, сред дървета.

Докато разхождала своето куче, забелязала странно същество сред дърветата в Северна Ирландия.

Жената разказва: "Аз нямам никаква представа какво може да е това, но когато го видях, останах шокирана. Това определено беше нищо, което някога съм виждала..“

"Кучето ми обикновено има много енергия и никога не спира да тича, но когато минахме през тази част на гората, той просто спря и се загледа в една посока."Като че ли кучето ми е знаело, че там има нещо страшно. В онзи момент не забелязах нищо необичайно, но когато се прибрах у дома и показах на хората снимките които направих, се изплаших."Според повечето, това е Голямата стъпка. Аз винаги съм приемала  паранормалното, но все още не мога да повярвам, че това неземно същество наистина е било там, заедно с мен в гората...“, споделя ощ е тя.

"Кучето ми обича да играе в снега, но в един момент немската ми овчарка наостри уши. Като, че ли чуваше нещо. Когато увеличите мащаба на направената снимка, ще забележите, че заснетото определено не изглежда като на диво животно, попаднало в кадър. Наред с всички останали истории за тази местност и слуховете около мястото, това наистина ме накара да се замисля."

Призрачни истории са били разказвани за тази гора, намираща се на територията на Северна Ирландия.

Максин също е открила и тайнствена дървен кръст, забит в гората с  дата 31/03/76 изписана върху него. Жената често разхожда своето куче Рокси, в този район.

 

Кучето ѝ закачило нашийника си на този странен кръст, забит насред гората.

Максин каза: "Честно казано не знаех, че това там съществува, когато съм навън с кучето си рядко правя снимки, радвам се, че този път снимах повече. През цялото време се чудех какво вижда кучето ми? Дори извиках : Има ли някой там? Просто разхождам своето куче тук... но никой не ми отговори.“

Това е доста отдалечен район, за който има информация, че в миналото е бил населяван от стари ирландски племена. Освен това тук се е разбил самолет в миналото и са загинали 8 човека.

Всичко това допринася да се случват странни и необясними неща тук.

 

   

0 коментарa

Виж още