Жена изригна: Лекари убиха съпруга ми, а сега му звънят за препоръки!

Жена изригна: Лекари убиха съпруга ми, а сега му звънят за препоръки!

Грешка, наглост или поредно безумие на здравеопазването, това се питат потребители в социалната мрежа, след като Катя Стоянова, публикува информация за скандалното обаждане. Тя твърди, че от същата болница, в която починал съпруга ѝ, едва преди няколко дни, последвало обаждане за качеството на услугата. 

По информация съпругът ѝ постъпил в лечебното заведение със съмнение за инсулт, но отсъствал дежурния невролог. Така една от сестрите съобщила, че през почивните дни лечението протича само по телефона. Още по-скандално е, че това се случва в известна частна болница. От пациенти, Стоянова научава, че два дни не е минавала визитация. 

С огромна мъка, жената публикува следното съобщение след обаждането, публикваме без намеса: 

 

Катя Стоянова

 Каква наглост и безумие е това!? Да звънят на телефона на починалия ми преди няколко дни съпруг, от болницата, за да му правят интервю дали е бил доволен от качеството на обслужването в болничното заведение. Болницата, в която почина и в която през първия ден на постъпването му, със съмнение за мозъчен инсулт, нямаше дежурен невролог в отделението, а сестрата ти съобщава, че през почивните дни лекуват с размяна на информация по телефона между отделението и почиващия доктор. В частната болница, в която два дни пациентите ми съобщаваха, че не е минала визитация от лекари, за да си видят болните. На анкетиращия му пожелах да е здрав и да не дава Господ, да попадне в болницата за чието качество на лечение се интересува.

 

Очаквайте подробности! 

   

0 коментарa

Виж още