Жените в БСП - Стара Загора с нови цели през 2017 година

Жените в БСП - Стара Загора с нови цели през 2017 година

„Нови насоки за работа през 2017-та ще има Обединението на жените-социалистки в град Стара Загора.“, това каза председателката на областната структура - Донка Динева, която наскоро участва в националното съвещание на Обединението. Основните насоки, касаят спечелване на извънредните парламентарни избори, активизиране на дейността на социалистките, както и разширяване и укрепване на структурите на Обединението.  Жените анализираха приключилите президентски избори от подготовката до получените резултати.

 До няколко дни, дамите от БСП – Стара Загора, ще бъдат готови със своите предложения за промяна на Устава, за която всички социалисти ще се съберат в началото на месец февруари 2017 г. на конгрес. Според активистките промените  са необходими, за да работи организационната структура по-ефективно и динамично.

 „Промените със сигурност ще дадат сила и енергия на структурите по места. Трябва да предлагаме решения, изготвени с широк кръг граждани.“, подчерта Донка Динева. Жените-социалистки подготвят и стартирането на  подписка за безплатни детски градини.

 

   

0 коментарa

Виж още