ЖЕСТОК КРАЙ: ''Лудият репортер'' изхвърли приятелката си! (СНИМКИ+ВИДЕО)

ЖЕСТОК КРАЙ: ''Лудият репортер'' изхвърли приятелката си! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Даниел Петканов скъса по брутален начин с вече бившата си приятелка Александра Богданска. Дни преди да направи ужасните разкрития за изневеряващата си бивша любима, той споделил видео, на което се вижда как ѝ връща нещата.

"Лудият репортер" бил повече от ядосан, когато разбрал за изневерите на красивата му изгора. Още щом научил, той събрал багажа ѝ и ѝ го върнал по особено нетрадиционен начин. 
Любимецът на Милен Цветков, привикал бившата си на паркинг с видео наблюдение и я  замерил с багажа ѝ. Всичко това навярно е било планирано, тъй като Петканов поискал записите, а те вече са факт в социалната мрежа.

"Когато разбереш, че приятелката ти е к*вра", пък е водещото заглавие на клипчето в профила му, което започна да набира популярност.
 
Ясно е, че Петканов е изцяло решен да съсипе Александра, която вече е в болница. За това призна самата тя. Тежкото ѝ психическо състояние е факт заради огромната гавра и хилядите обиди, които е получила след разкритията на бившият ѝ приятел.
 
Петканов не е говорил повече след написаното във „Фейсбук”. Въпреки че обяви, че за него случаят е приключил, той все пак продължава да споделя обидни кадри с Александра и навярно не се трогва от здравословното ѝ състояние.

Вижте видеото тук

 

   

0 коментарa

Виж още