Загадка! Кой ще стане милионер?

Загадка! Кой ще стане милионер?

Днес мнозина, отправили се към т.нар. Лафки да си купят вестник, цигари или кафе бяха неприятно изненадани от огромните опашки, извили се пред тях. Оказа се, че има натрупана огромна сума като Джакпот в Националната лотария, а тегленето ще е днес. Явно всеки втори българин иска да е следващата Гошка!

Лото треската буквално е подлудила цялата страна, пише Блиц. Джакпотът на Националната лотария е нарастнал до рекордните 10 милиона и поради тази причина пред пунктовете, предлагащи билети на лотарията днес има огромни опашки от българи и всякакви други съсески националности.

Разпространителите на билетите канстатират засилен интерес към джакпота още от началото на тази седмица. Огромната сума изправи на никти и хората по морето, където вместо за бира, почиващите висят по опашки за лото фишове. Сега навсякъде се обсъжда кой ще грабне милионите и как е най- добре да бъдат използвани.

 Тези 10 милиона оставиха будни и съседите.  Гърците масово пускат фишове в специализираните пунктовете в Южна България, като се молят да са късметлии и да грабнат българския джакпот.

В Севрна България пък служителите в пунктовете отчитат наплив на  румънци, поблазнени от тлъстата печалба на родната лотария. Те не се стискат и пускат цяла купчина фишове, харчат луди пари, с надеждата за печалба. Продавачките споделят, че отдавна не са били свидетели на подобна истерия.

 

Факт е , че още тази вечер атрактивната сума може да бъде спечелена. Известен е и друг факт- няма нито един щастлив милионер в страната, забогатял от тото, лото и друг вид харзарт. Прокоба или невежество, не е ясно на какво точно се дължи това. Едно е сигурно, колкото и пари да има един човек, който не знае как правилно да ги управлява, бързо ще се докара до началното си безпарично състояние.

Дано тези милиони не са такива и да донесат щастие и просперитет на късметлията!

   

0 коментарa

Виж още