Задължителни gsm аксесоари за всеки телефон

Задължителни gsm аксесоари за всеки телефон

Джаджите превземат нашето ежедневие и днес имаме богат избор както от функционални gsm аксесоари, така и странни и не особено полезни такива. Истината е, че можем да похарчим парите си за всевъзможни безсмисленипридобивки, но има и такива, които са доказали своята полезност. Тук ще говорим за задължителни аксесоари за вашия телефон, които ще улеснят и подобрят неговата употреба.


Pixel Buds

Това са най-новите слушалки от Google, които са почти безжични и съчетават в себе си доста интересни смарт функционалности.  Казваме почти безжични, защото всъщност слушалките са свързани помежду, но не и със смартфона. Функционалностите, които притежават са абсолютно в стила на Google и са изцяло насочени към това да помагат на потребителите. Ако разполагате с Pixel телефон или такъв, който използва Android Nougat, можете да се свържете с Pixel Buds и използвате Google Assistant посредством самите слушалки. С натискането и задържането на дясната слушалка слушате музика, получавате нотификация за съобщения и входящи обаждания. Най-впечатляващата функция на тези слушалки е възможността за превод от чужд език в реално време. За целта се използва смартфонът, който разпознава езика и превода зазвучава директно в слушалките.


Bluetooth колонки

Последните модели смартфони притежават доста добро озвучаване, но въпреки всичко не могат да се сравняват със звука, който портативните Bluetooth колонки предлагат. Те са компактни, удобни и много полезни. Представете си, че сте на излет с приятели, на палатка или на плажа - какво по-хубаво от това да повдигнете настроението си, слушайки любими песни и то с изключително качество на звука. Bluetooth колонките са чудесен избор за всеки почитател на музиката. 


Преносимо зарядно за смартфон

Да излезеш навън и да не знаеш дали батерията на телефона ти ще издържи цяла нощ е доста неприятно. Все пак носим телефоните навсякъде със себе си именно, за да можем да ги използваме винаги, когато ни потрябват.  Подарете си спокойствие и си вземете преносимо зарядно за смартфон. Те са малки, леки и лесно преносими и със сигурност ще са ви от полза.


Bluetooth комплект за автомобил

Най-полезният и задължителен аксесоар за всеки шофьор е интегрирана на Bluetooth система, която позволява да приемате обаждания, да стриймвате музика безжично и дори да използвате асистените Google Now и Siri. Разгледайте iClever Himbox HB01, ако желаете да добавите Bluetooth функционалности към своя автомобил.
 

   

0 коментарa

Виж още