Затварят за ремонт минерална баня Овощник

Затварят за ремонт минерална баня Овощник

През периода Декември т.г., Януари и Февруари 2017 г., ще бъде ремонтиран общинският обект, намиращ се на територията на кв.“Казанлъшки минерални бани“.

От ръководството на фирмата, която ще извърши ремонтните дейности, поясниха, че ще бъде подменена с нова, вече остарялата дървена дограмата на таванското помещение.  Плочките, подовата настилка, както и оборудването в баните също ще бъде заменено с ново. Покривът на закритата минерална баня, ще бъде изцяло наново препокрит с керемиди. Стените от вън, както и от вътре ще бъдат пребоядисани.

От Пресцентъра на града, съобщиха добрата новина, че след приключването на ремонтните дейности, гражданите и гостите на Казанлък ще могат да ползват Минералната баня Овощник като обществена.

Общата стойност на ремонта и на обновителната дейност се равнява на 120 586 лв. Съгласно Решение №258/07.09.2016 г., взето от Общинският съвет на град Казанлък, абсолютно всички средства, ще бъдат поети от фирмата-наемател, която ще ползва имота „Вени – М“ООД, за период от 10 години.

 

   

0 коментарa

Виж още