Защо бизнесмен се обеси в дома си в Стара Загора?

Защо бизнесмен се обеси в дома си в Стара Загора?

Крупен предприемач и съдружник в голяма строителна корпорация, е намерен мъртъв в собстевният си дом в град Стара Загора. Близките на мъжът са в шок от сполетялото ги нещастие.

Трупът на 48-годишният Тодор Б. е намерен в петък, от семейството на бизнесмена. Според разследващите, бесилката е поставена лично от самоубилият се. В близост до местопрестъплението, е намерено и предсмъртно писмо, в което, изгубилият надежда в живота Тодор Б., споделял сериозен личен проблем, довел до решението да се обеси.

Близки и приятели, били потресени от мистериозната смърт на бизнесмена. Някой дори споделят, че Тодор Б. не е имал финансови проблеми. Една от фирмите, в която предприемачът бил съдружник, регистрирана преди 8 години - „Зидари“ ООД, работил по няколко мащабни проекта в Стара Загора.

В ежедневният бюлетин на ОД на МВР – град Стара Загора, за съботният ден, така и не се появи официално съобщение за смъртта на Тодор Б.

За самоубийството на бизнесмена е образувано досъдебно производство. Въпреки откритото предсмъртно писмо, което починалият собственоръчно написал, е назначена и съдебно-медицинска експертиза, чиято цел е да бъде установено дали наистина Тодор Б. се е самоубил.

 

   

0 коментарa

Виж още