За предстоящите избори бе свикана среща на кмета на Казанлък (СНИМКИ)

За предстоящите избори бе свикана среща на кмета на Казанлък (СНИМКИ)

По повод предстоящите на 6 ноември, тази година избори за президент и вицепрезидент на Република България, както и за националния референдум, Галина Стоянова кмет на община Казанлък проведе  няколко срещи с парламентарно представените партии и коалиции, както и с онези от партиите, чиито членове са част от Европейския парламент, но към настоящият момент не бяха парламентарно представени.

В спокойна атмосфера и в пълно разбирателство протекоха консултациите относно определянето на съставите на Секционните избирателни комисии.

При трудният избор за разпределянето на всичките 780 членове в точно 88-те секционни комисии на територията на община Казанлък, представителите на представените партии и коалиции постигнаха споразумение.

Според приетата с решение на ЦИК методика, местата за всяка от партиите се разпределят по следният начин: 287 члена за партията ГЕРБ, 130  члена за Коалиция за България, 102-ма за ДПС,  79-ма за Реформаторския блок, 58 члена за Патриотичен фронт, 48 за Коалиция „България без цензура“, а за ПП Атака и Коалиция АБВ по 38 членове.

Кмета на община Казанлък - Галина Стоянова, отправи своята молба в края на срещата и призова гражданите по време на провеждането на изборите, към по-добро отношение към общинската собственост. Срещата завърши с пожелание за успех, от страна на Стоянова, насочено към всички участници.

   

0 коментарa

Виж още