Звездите, които са били бездомни в миналото! Вижте ги днес!

Звездите, които са били бездомни в миналото! Вижте ги днес!

Те са богати, успели и талантливи. Имат хиляди фенове, които ги боготворят и са съумели да намерят призванието си. Всеки мечтае за тяхната слава и иска да бъде като тях поне за един ден, но никой не се и замисля какви са били в миналото и как са стигнали до върха. Ето и няколко звезди, които са живели като бездомници и определено не им е било лесно.

Джим Кери

Джим Кери е бил принуден да живее в микробус, докато постепенно се придвижвал нагоре по пътя на славата, работейки по същото време като чистач. Не е изкарвал кой знай колко, но след време започнал да става известен с изявите си като комик, участвайки из различни вечерни представления като „Микрофона е ваш” из нощните клубове.

Силвестър Сталоун

За актьора от може би най-великият филм за аутсайдер създаван някога (който всъщност сам написва), той също така има истинска лична драма и успех постигнат с много труд. Той е живял в автогарата на Ню Йорк и дори се е опитал да изкарва хляба си като снима филми за възрастни. Как да не си горд с Роки.

Хали Бери

Хората винаги са на мнение, че Ню Йорк е място, където младежите могат да преследват целите си, и Хали Бери е типичен пример за това. Въпреки, че тя остава на улицата докато преследва актьорската си мечта, в крайна сметка бива избрана от „ABC” и си проправя път към успеха по-късно.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес се скарва с родителите си, тъй като те не са доволно от избора й да отиде в Холивуд, така че в един момент тя се оказва без покрив над главата си, докато най-накрая не пробива с концерт в Европа и малко след това в Лос Анджелис.

Кърт Кобейн

Кърт Кобейн е преживявал като бездомник под мост и понякога спал в болничните чакални, когато навън е било твърде хладно. Като се има предвид, че болниците са обикновено са доста гостоприемни, това всъщност е бил добър избор за подслон на фронтмена на Nirvana.

Хилари Суонк

Хилари Суонк е прекарала детството си в каравана на паркинг и се преместила в Лос Анджелис заедно с майка си, когато е на 15. Двете постоянно издирвали варианти за изяви  на сцена за Хилъри чрез специални улични автомати, докато живеели в колата си.

   

0 коментарa

Виж още