Зеленогорски: Атаките срещу Москов и Ненчев са заради засегнати интереси

Зеленогорски: Атаките срещу Москов и Ненчев  са заради засегнати интереси

Министрите в оставка Петър Москов и Николай Ненчев са защитавали интересите на държавата, бе категоричен Найден Зеленогорски от Реформаторския блок, по време на гостуването си в  сутрешния блок на БТВ.

Според него, фармацевтичните корпорации и мафията в бяло искат да навредят на Москов, тъй като им е объркал финансовите планове. По отношение на министър Ненчев, Зеленогорски е убеден, че опитите за дискредитирането му идват от Русия.

Той е категоричен, че в обвиненията към двама техни министри за два дена са изключително съмнителни.

Зеленогорски сподели впечатленията си от срещата с Президента Плевенелиев. Той каза, че са разговаряли за дейността на Парламента, за бюджета и Референдума. Изтъкна още, че реформаторите са оценили подобаващо работата на Плевенелиев и са изказали съжаление, че няма да бъде отново Президент на страната.

Зеленогорски не пропусна да изкаже мнението си и за смелата оставка на Премиера. Определи я по- скоро като хазартна стъпка, която поставя на карта бъдещото на страната. По въпроса за изборите, представителя на реформаторите изтъкна, че резултатите от изборите са добри за РБ.

В местните формирования мнозина искат да останат в редиците на реформаторите, а на колегите си, заложили на новия проект, начело с Радан Кънев- пожела успех. Препоръча им да не си горят мостовете, тъй като не се знае какво ще се случи и на следващия ден може да се наложи, че да се съберат отново.

  

 

   

0 коментарa

Виж още