Зловеща находка! Разфасован женски труп в Шумен!

Зловеща находка! Разфасован женски труп в Шумен!

От уикенда дойде страскащата новина, че  е арестуван Стефан Стефанов, на 45г. от Шумен, заради убита и разфасована жена, която е намерена в дома му. Смята се,ч е това е съпругата му Галя, с която непрекъснато се разделяли и събирали. Нейни роднини я обявии за издирване. Всички смятали, че Стефан има пръст в това изчезване. В неделя, в пристройка в двора на къщата на Стефан криминалистите намерили вонящи чували.

Според разнеслата се мълва, той е разфасовал тялото и частите е оставил в чували. Чака се официална информация за случилото се.

В неделя вечерта двама пожарникари с дихателни апарати извадили човешките останки от имота. След прецизни претърсвания около 22,30 часа намереното било сложено в голям черен чувал откарано от специализиран автомобил до отделението по съдебна медицина. Аутопсията ще докаже начина на убийството. Все още не е ясно дали всички части от тялото на жената са там. Може извършителят да е изхвърлил някои от чувалите. Предполага се, че трупът е там поне от седмица, информира blitz.bg.

Стефан е майстор железар и често се е карал с жана си. Дъщеря им е на 18 г. Жената известно време е живяла в Канада, после във Варна.

Стефан по принцип бил добър човек, но с лошо пиянство, според съседи. Съседи раказват, че  търсел резачка за дърва под предлог, че ще махат дървета от старото лозе.

Преди миризливите чували, полицията е идвала в къщата по сигнал за семеен скандал през юли. Заварили вързана с белезници за леглото жена. Станало ясно, че това се случвало често. Тогава майка и дъщеря изнесли ужасяващи факти за живота си в изминалите 2 г. От 2013 г. имало разпореждане на съда в Шумен Стефан да не доближава дома на жена си за 18 месеца, имал и 200 лв. глоба. СЛед това Стефан проникнал в жилището и пребил жената. От прокуратурата му налижии 9 месеца пробация.

   

0 коментарa

Виж още