Зловещи подробности от делото за малката Ани

Зловещи подробности от делото за малката Ани

Патоанатомът, ангажиран с разследването на разфасованото момиченце Ани сподели невероятно зловещи факти около убийството на детето.

Спомняте си, че това се случи миналата година през месец април в гръцката столица. Разследващите органи поддържат тезата, че детето е било убито, нарязано и сготвено от бащата. Той отрича да е убил детето, но пък потвърждава за това, че е нарязал детето и е изхвърлил останките в контейнери за боклук.

Патоанатомът, дал показания на делото, споделил, че досега в цялата си практика не се е сблъсквал с подобно заверство. Според него детето е рязано още живо. За това свидетелстват петната от кръв по стените, които са получени от пръскалата под налягане кръв. Ако е рязан мъртвец, кръвта ще капе, защото налягане няма, информира Пик.

На въпроса за начина на нарязване на детето, патоанатомът обясни, че рязането на тяло не е сложно и за едно дете може да е достатъчен един час.

Свидетелката, Стоянка Мичева, била арестувана за лъжесвидетелстване. По време на процеса запонала да изкзва противоречиви показания и магистратие преценили, че има нещо, което крие или преиначава нещо. Според нея обвиняемия Низиф е бил при нея след престъплението. В началото била категорична, че е отседнал при нея от 9 до 13 април, но после казла, че  впериода 11- 12 е била в Лутраки, на 13-ти Низиф вече бил изчезнал.

Стана ясно, че дядото на детето е завел гражданско дело от свое име срещу обвинените. Така се предполага, че ще има претенции за кръвнина заради внучка си. Според него, майката на детето и негова дъщеря е била проститутка в Германия. Тя също е в ареста с обвинение, че не се е грижила за детето си.

Спомняте си, че гърците приеха това престъпление много тежко и продължават да търсят отмъщение по всякакъв начин за жестоката смърт на ненвинното момиченце. Ще следим развоя на събитията отблизо.

   

0 коментарa

Виж още