Зловещо! Защо едно невръстно момиченце малтретира приятелите си с невероятна жестокост?

Зловещо! Защо едно невръстно момиченце малтретира приятелите си с невероятна жестокост?

Преди няколко дена, Станислава Желязкова- дъщерята на Димитър Желязков - Митьо Очите, бе призована в полицейското управление в Несебър да разяснява подробности за дейността на таксиметровите фирми, които управлява. Дори бе задържана за срок до 24 часа.

 

Оказва се, че точно тя е тази, коато върти бизнеса, свидетелстват хора от кръговете на Съни, информират от 24chasa.bg. Въпреки, че е само на 23 години, тя определено носи характера на баща си от малка. Мнозина са били жертва на прояви на саилие от нейна страна, по време на училищния й период. Още на 13-14-годишна Съни е ходела на училище с охрана. Така тя се е опитвала да доминира над своите съученици.

Нейна съученичка си спомня как Съни отрязала косите на две момичета, защото дочула, че си говорили с нейно старо гадже. Друго момиче било полято с фекалии, като тук помогнали и гардовете, те държали момичето докато Съни извърши пъкленото си дело.

 

Рязането на косите ставало по много жесток начин. Станислава издебвала момичетата вечер, на слизане от автобуса, с който се прибирали от училище или ги привиквала в тъмен парк. Карала ги да си вържат косата на опашка и обяснявала, че е по- добре да им се случи това, отколкото нещо много по- лошо.

След което отрязвала цялата опашка с ножица. Така момичетата не излизаха от домовете си с дни заради неугледния си външен вид. Родителите им не смеели да се оплачат.

Съни обяснявала действията си с това, че никой не може да се докосва до момчетата, с които тя е била. Агресията на Желязкова се проявява и след като баща й е приет в болницата след нападението. Тя налита на бой на репортерите, заплашва ги със саморазправа.

 До 12-и клас тя учи в местното училище, където дори учителите имали страх от нея. Те винаги ѝ пишели по-високи оценки, макар че тя никога не учела.

Сега Станислава Димитрова Желязкова учи право в Бургаския свободен университет.

   

0 коментарa

Виж още