Ивайло Калфин: Публичният дебат всъщност е интервюто за работа на кандидата за президент

Ивайло Калфин: Публичният дебат всъщност е интервюто за работа на кандидата за президент

По време на среща с гражданите в гр. Силистра Ивайло Калфин изрази мнение, че дебатите, които се провеждат между кандидатите за президент , са едно своеобразно интервю за работа. Точно това е мястото, където кандидатът може да покаже какви качества притежава. Единствено така хората могат да преценят на кого да гласуват доверие.

Калфин беше категоричен, че в момента всички сме свидетели на едни безсмислени общи приказки, които по никакъв начин не дават информация за стратегии, алтернативи.

Кандидатът за президент на АБВ е убеден, че Цецка Цачева ще продължи настоящата линия. А Радев отказва публичен дебат за пореден път. Според Калфин вероятно Радев има какво да крие, като факта, че се е пенсионирал, а не е подал оставка.

Ивайло Калфин има резонен въпрос към Цецка Цачева дали би отговорила подобаващо на турския президент и редно ли е нашият президент да мълчи. А ген. Радев действително ли ще избира посланиците чрез конкурс?

За г-н Калфин е изключително важно да разбере как всички кандидати за президент възнамеряват да постигнат всички свои обещания, които така щедро дават.

Според кандидата на АБВ президентът трябва да върне авторитета си. Недопустимо е регионалната политика да е толкова занемарена.

   

0 коментарa

Виж още