Ивайло Калфин: Цецка Цачева и Румен Радев заобикалят темата за бъдещето на държавата

Ивайло Калфин: Цецка Цачева и Румен Радев заобикалят темата за бъдещето на държавата

На срещата си с жители на Шумен, кандидатът за президент Ивайло Калфин заяви, че всички се вълнуват от бъдещето на държавата, международния й авторитет, борбата с демографската криза и възможностите за осигуряване на  добри условия на труд и възнаграждение. Според Калфин хората от региона се интересуват и от начина на реализация на военнослужещите и мерките за спиране на обезлюдяването на селищата в региона.

Присъстващите на срещата поставиха своите въпроси, касаещи възможностите за реализиране на по- високи трудови доходи, механизмите на президентската институция за активизиране на външната политика. Интерес за гостите бе въпроса как президента може да защити интересите на страната и по какъв начин може да направи така, че да се повиши качеството на  живот в страната.

 

Калфин сподели недоумението си от неглижиране на възможността останалите кандидати да запознаят избирателите с приоритетите си, касаещи президентската институция.

Нито Цачева, нито Радев показват ясна алтернатива за техните политически планове за обществото. Всичко до момента са само кухи фрази и бездушие. Така гражданите се лишават от възможността да направят своя мотивиран избор за кандидат за президент.

   

0 коментарa

Виж още