Идвали ли са извънземните на Земята преди 250 хил. години?

Идвали ли са извънземните на Земята преди 250 хил. години?

Къс от "НЛО" разкрива нов хоризонт пред учените.

Парчето от алуминий намерено в Румъния, което изглежда като строителен компонент, според учените датира от преди близо 250,000 години. Спекулациите са, че то принадлежи на извънземна цивилизация, тъй като алуминий не е бил произвеждан от човечеството до преди 200 години. Други обаче, не са съгласни с твърдението.

Продълговатият около 20 см. предмет, състоящ се от 90% алуминий, изглежда, е бил оформен посредством специални инструменти, което предизвика спекулации, че извънземни за го донесли на Земята.

Заключението на лабораторните тестове е, че откритият предмет е откъслек от НЛО, предвид веществата, които съдържа, той не би могъл да се получи с технологията която по това време е била на разположение на Земята ", каза Георге Кохал от Асоциацията на румънските уфолози.

Предмета е открит през 1973 г. в река Муреш, минаваща през град Aюд. Наред с това са намерени и два броя огромни  кости, принадлежащи, според учените на изчезнали бозайници, умрели между преди 10000 и 80000 години.

Според румънските учени, парчето от алуминий било на около 250 000 години, твърдението им по-късно било потвърдено от резултат получен в лаборатория в Швейцария.

Ghost ship, Grim Reaper or Jesus? Creepy silhouette appears on Michigan’s Lake Superior (VIDEO) https://t.co/7hUnesQOsw pic.twitter.com/ztHzgUWsbF

— RT () 13 октомври 2016 г.

Съвременните учени навързаха нишката на случилото преди 250 хил. години и  разкриха част от произхода на обекта. Те са убедени, че отломката е останала на Земята, след сблъсък на извънземен пътешественик във времето с известните обитатели на планетата ни през този период - гневни мастодонти.

Някои експерти са поставили под съмнение определената възраст от преди 250 000 години, и настояват, че е възможно предмета да е изработен между 400 и 80 000 години, но дори така, все още е било твърде рано и човечеството е нямало необходимият опит и знания, за да произвежда алуминий.

Историкът Михай Витенбергер напълно отхвърля прогнозата за възрастта на предмета, твърдейки, че той принадлежи на германски самолет от втора световна война.

Все още се води спор сред учените, за достоверността на намереният в Румъния предмет.

 

   

0 коментарa

Виж още