Известен рок музикант открива изложба в София!

Известен рок музикант открива изложба в София!


Брайън Адамс ще открие лично изложбата с негови фотографски произведения на която ще можем да се насладим в столицата между 11 октомври и 12 ноември.
 Хитовият музикант ще покаже фотографската си изложба,която е от две части - "Exposed" и "Wounded", на 11 октомври във "Виваком арт хол", а само няколко часа по-късно ще изнесе концерт в столичната "Арена Армеец".


През последните 10 години фотографски проекти на Брайън Адамс са публикувани във "Vogue", "Vanity Fair" и "Zoo".

За серията "Exposed" пред обектива му застават кралица Елизабет II, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Ейми Уайнхаус, Моника Белучи, Кейт Мос, Виктория Бекъм, Шон Пен, Лана дел Рей, Луиз Буржоа, Бен Кингсли, Пинк и Мики Рурк.      

През 2008 г. той е избран между други популярни личности да направи портретна снимка на самата кралица. С образите и кадрите, които създава, той умело срива клишетата за звездите, в някои ги иронизира, а други са много интимни. Ненадминат майстор е на студийната фотография, но заедно с това е и върл почитател на snapshot естетиката.

Серията "Wounded" изобразява наследството на войната. За нея Брайън фотографира млади британски военни, които са били жертва на тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги.

 

   

0 коментарa

Виж още