ИЗВЪНРЕДНО! Въпреки протестите отварят нов бежански лагер!

ИЗВЪНРЕДНО! Въпреки протестите отварят нов бежански лагер!

Един от координаторите и организатори на протестите срещу нелегалните мигранти- Александър Ресиловски, публикува скандална информация в социалната мрежа. По думите му, до него е пристигнала информация по повод бившите казарми на Строителни воиски, заедно с офицерски и сержантски общежития на варненския бул. "3-ти март", които ще бъдат превърнати в бежански лагери. 

В публикуваната информация, Ресиловски посочва, че от общината се готвят да обособят мястото като отделен комплекс и предстои на място да бъдат заселени близо 1000 души.

Основна причина за подбора на мястото, според него, е това, че мястото е комуникативно и изключително удобно за създаването на киносалон и спортна зала. 

Авторът на информацията се опасява, че мястото ще се превърне във "Втора Овча Купел", а това ще създаде нова предпоставка за проблеми. 

Ето какво публикува Александър Ресиловски в социалната мрежа, публикуваме без намеса:

Alexander Resilovski

Получихме информация, че бившите казарми на Строителни воиски, заедно с офицерски и сержантски общежития на варненския бул. "3-ти март", усилено се оглеждат с цел превръщането им в лагер за нелегални имигранти. 
Интересни факти за комплекса са, че е обособен, като отделен комплекс, че е построен като място за дълготрайно живеене на поне 1000 души, че разполага със собствен киносалон и спортна зала, и че в него има административни сгради. Или накратко - че е изключително удобно място, което с минимални инвестиции да се пригоди за дълготрайно пребиваване на голяма група хора. 
Наистина ли продажните ни правителство и местна власт възнамеряват да натресат бежански лагер досами квартал "Владиславово"? Нима се готви превръщането на района във втора "Овча купел" или второ Харманли? Дали, след като допуснаха превръщането на центъра на София в копие на "Моленбек", сега антибългарските управници не са решили да превърнат и центъра на втория по големина български град в същото свърталище на ислямисти? Дали управляващите не изпълняват ударно наложената им програма за приемане и разселване на големи групи нелегални имигранти из цялата територия на България?

Припомняме, че вече няколко града излязоха на протести и обявиха своето недоволство срещу населването на бежанци в бивши казарми.

Повод за недоволството, освен това, е че на место България да работи по обучаването на млади войници, които да предпазват границите ни, правителството ни цели упадъка на българското население, унищожавайки и последната ни културна ценност като казармата. 

   

0 коментарa

Виж още