ИЗВЪНРЕДНО златното ни момиче ЦВЕТИ ПРОГОВОРИ! Вижте какво каза!

ИЗВЪНРЕДНО златното ни момиче ЦВЕТИ ПРОГОВОРИ! Вижте какво каза!

Със сълзи на очи Йордан Стоянов - бащата на пострадалата гимнастичка - Цветелина Стоянова, съобщи че по време на свиждане в болничната стая, дъщеря му е проговорила.

Татко й не успя да сдържи сълзите си и да прикрие вълнението си, че след тежката травма дъщеря му – Цвети вече говори. До скоро за да се изрази тя използваше само жестове и мимики.

Ето и разказа му: "Бях при нея в Пирогов, лекарите ме пуснаха в болничната стая буквално за няколко минути. Цвети ме погледна и с цялата обич с която би могла само дъщеря ми да се обърне към мен, ми каза: "Татко, обичам те!“. Днес татко й е най-щастливият човек на замята!

Стоянов допълни, че с всеки изминал ден, Цвети видимо се подобрява и е очевидно,че лекуващите лекари поели златното му момиче полагат възможно най-добрите грижи за нея.

Добрите вести за Цветелина Стоянова не спират дотук, тя е започнала да диша самостоятелно, което според специалистите означава, че белият й дроб е започнал да функционира по-добре без помощта на апаратите за дишане.

   

0 коментарa

Виж още