Извънредно! Смразяващи кадри от мястото на сваления руския хеликоптер! (Обновена)

Извънредно! Смразяващи кадри от мястото на сваления руския хеликоптер! (Обновена)

Преди часове се появи новината за сваления хеликоптер в Сирия Ми-8 от Руските въздушни сили. Стана ясно, че хеликоптерът е летял с цел доставка на хуманитарна помощ в Алепо. Хеликоптерът е свален на път към база „Хмеймим“. Освен тричленният екипаж, на бора да са се намирали двама души, членове на руския център за помирение, който движи в момента преговорите в Сирия.

Педи минути изтекоха видео запис и снимки, свидетелстващи за зверското отношение на представителите на опозицията в Сирия се гаврят с телата на загиналите в хеликоптера, информира bnews.bg.

Снимките определено карат кръвта на всеки да замръзне. Показаните кадри са направени на мястото, където хеликоптерът се е разбил. Ислямисти са наобиколили отломките, снимат с камерите на телефоните си, видимо доволни от случката. Снимани са намерените лични документи на загиналите руснаци. Впечатление прави картата на красива руса дама. Предполага се, че тя е била пилота на хеликоптера.

На видеото пък е заснето как бунтовниците влачат за краката един от труповете.

Сергей Рудской, началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили, съобщи преди малко, че хеликоптерът Ми- 8 е свален в сирийски район, контролиран от групировката „Джебхат ан Нусра“. Според Рудской, това е терористичен акт, извършен от същата групировка, наброяваща 5000 члена, която в неделя е направила опит за нападение срещу Алепо, но била отблъсната от сирийците.

Очаквайте подробности!

   

0 коментарa

Виж още