ИЗНЕНАДВАЩО!!! Милко Калайджиев заменя перуката си с ...

ИЗНЕНАДВАЩО!!! Милко Калайджиев заменя перуката си с ...

"Мустакът на Републиката" се нарежда сред най-суетните мъже в музикалният жанр

Милко Калайджиев е взел категорично решението да подмени перуката на главата си и да се обзаведе с нова космена покривка на темето. Известният сред млади и стари певец вече е договорил със специалисти предстоящата процедура, както разбира се и цената на така желаната коса.

Много малко от феновете на Калайджиев са наясно, че още преди години фолк изпълнителят си постави изкуствена коса. Но не каква да е, а перука тип „мокет“. Причината за евтината имитация на коса според близки до певеца е защото Милко нямал възможност да плати  няколко бона за по-добро качество.

Откривателят на фолк дивата Преслава си „посади“ най-евтиния на пазара вариант струващ само 2 бона. Перуката била прикрепена към скалпа му посредством специален вид лепило.

За съжаление предишното тупе на Милко с годините прогресивно започна да оплешивява и принуди държащият на визията си изпълнител, да потърси начин да прикрие грозното олисяване.

Експерти посъветвали Калайджиев да подменя косата си, тъй като с годините тя остарявала и окапвала и дори го насочили към идеята за подмяна а косата.

За да му излезе по-тънка цена, изпълнителят на песента „Я, елате, пиленца, при батко“ се е договорил с доктора, който ще му постави новото теме, да не му взима пари, а в замяна Милко да му прави безплатна реклама и да му отведе още няколко свои колеги за клиенти.

 Специалистите са преценили, че през есента е  най-удачният момент за подмяна на перуката, цветът на която ще бъде същият, за да не се забележи подмяната на космите.

Милко Калайджиев е сред най-суетните мъже в жанра и макар да гони 60 години, все още минава за плейбой сред фенките си.

Фолк легендата споделя, че страшно много държи на външния си вид и не излиза никъде, преди да прекара поне час пред огледалото. Той грижливо сам оформя мустака и перуката си за да са прилежно пригладени и в изряден вид за фенките.

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още