Има свидетел на зверското убийство на Вероника

Има свидетел на зверското убийство на Вероника

В това е напълно убеден бащата на жестоко убитата студентка Вероника във Велико Търново.

Една година след убийството бащата на момичето споделя, че е напълно сигурен, че има свидетел на зверството. Той разказва, че в деня, когато все още издирвали Вероника и не била известна истинската й съдба, двамата с майка й били на мястото на инцидента. По времето когато се предполагало, че момичето е минали по този път, минали е те, за да се опитат да открият някаква следа. В разстояние от половин час, покрай тях минали почти 20 човека. Сметнато средно аритметично излиза, че на всеки две минути е минавал поне по един пешеходец. Няма как да не е видял никой случката, но просто не смее да каже, информира Блиц.

В памет на дъщеря си, която помагала на всички, бащата се старае да продължи делото й. Помагал и молел хората, на които е помогнал, да направят и те добро някому.

Голямата мъка продължава да разкъсва душите на двамата родители. Трайчо споделя, че съвсем наскоро върнали дрехите на момичето. Двамата със съпругата си ги наредили в стаята и дълго време ги наблюдавали с едничката мисъл да намерят нещо, което да им подскаже кой е помогнал на убиеца, защото те са сигурни, че убиецът си има съучастник, въпреки че такъв не бе разкрит.

Сломеният мъж сподели и за многото пари, които са пръснали по адвокати, по пътищата, за погребение и паметници. Вече надхвърляли 12 000лв.

Не му е за парите. Според него те могат да се изкарат с труд, стига човек да иска да работи, а не да краде и да убива.

Никой не може да збарви ужаса, който беше сковал цялата страна в дена, когато младото момиче бе намерено мъртво. Убиецът й се призна за виновен и получи 30 години затвор, вместо доживотна присъда.   

   

0 коментарa

Виж още