Има си причина, поради която толкова много хора си представят, че правят секс със ... (18+)

Има си причина, поради която толкова много хора си представят, че правят секс със ... (18+)

Доста често хората си фантазират, че правят секс със своите доведени родители.

Наскоро един от най-популярните интернет сайтове за порно - Pornhub извади тревожна статистика. Според данните, най-търсената дума в порно клипчетата, през последните месеци е „доведена майка“. От сайта са обявили, че това е най-популярната дума, която техните търсачки са засекли.

Макар да изглежда странно, че именно този стил порнографски материал е сред най-популярните, е явна склонността на младите хора към гледането на порно с участието на т. нар. втора майка. Изглежда, че този необичаен и необясним сам по себе си фетиш е предпочитан от младежите.

Pornhub са направили извадка на най-популярните думите, които са търсили потребителите им.

Писателката и журналистка - Тина Хорн, чиято работа е насочена предимно към изследването на сексуалността и потребността на хората от удовлетворение на сексуалното удоволствие, описва случващото се, като един по-приемлив начин за наличието на фетиш при кръвосмешението.

"Това е един вид желание за реализиране на кръвосмешение, но технически не е. Защото втората майка, не е вашата биологична майка, а тобва определено има значение.", споделя Тина.

Чрез този фетиш, хората се отдават на фантазията, като междувременно прехвърлят сексуалната енергия към друг член на семейството си, с който реално нямат биологична връзка и с който не нарушават природните закони за съвокуплението. Това се наблюдава и при хората, които избират клипчета от секцията с по-възрастни дами.

Що се отнася до това, защо само по себе си порното е толкова популярно, Тина обяснява:

"Тук има и елемент на воайорство. Хората често проявяват любопитство, което не винаги съвпада с това, което те всъщност искат да направят в леглото. Можете да погледнете в лаптопа на партньора си и да откриете един куп клипове например със садо мазо напляскване, но това не означава, вашият партньор непременно иска да опита това. Може просто да проявява любопитство към това.".

 

   

0 коментарa

Виж още