Имената, които ще са на мода през 2017-та

Имената, които ще са на мода през 2017-та

Специалист по тенденциите в имената на бебетата предвижда, че някои бъдещи родители ще преминат на още по-нестандартен етап и ще кръщават отрочетата си на богове и богини.

Памела Редмънд Сатран казва, че през 2017 г. можем да видим повече бебешки имена, които притежават уникално изписване. През следващата година ще сме свидетели на истинска лавина от митологични имена като Тор, Персефона, Юпитер, Атлас, Пандора и Зевс, заедно с епични имена като Ада, Елинор, Зелда и Фрида.

Не за първи път има такъв огромен интерес към божествени имена.

През 2015 г. пет момченца са кръстени Бог, 20 – Господ, 27 – Спасител, на 40 момиченца им е дадено името Богиня, а рекорден брой бебенца са били наречени Месия.

Тъй като имената на боговете може да не са достатъчно атрактивни и въздействащи, много родители може да се обърнат към животинското царство и да нарекат децата си Тигър, Орел, Сокол и др. Не всичко обаче е обърнато към светлата страна.,,

Очаква се завръщането и на имена на представители на злото, предвижда притеснено Сатран. Не е далеч времето, когато малки Луцифер, Лилит (демон от еврейския фолклор) и Кали (индуски разрушител) може да са новото попълнение в някой клас.

 

   

0 коментарa

Виж още