Инж. Ранов на работно посещение в Санкт Петербург

Инж. Ранов на работно посещение в Санкт Петербург

Инж. Ранов и Кремена Бухчиева – директор на дирекция АКРРДС, представиха град Стара Загора, по време на състоялият се в периода между 28 ноември и е декември, международен конгрес „Санкт Петербург и славянския свят“. Конгресът е четвърти по ред и в него взеха участие делегати от 7 страни, както и от 13 града.

В събитието за пръв път взеха участие представители от Старозагорска област. Основен акцент тази година бе поставен върху информационните технологии и приложението им в съвременният живот на хората.

Освен областния управител на града и г-жа Бухчиева, директора на старозагорското СУ „Максим Горки“ – Мариана Пенчева, също взе участие в делегацията. Освен нея на значимото събитие присъстваха и  членове на сдружението „Зара Лаб”, който представиха пред събралото се множество, презентация на тема „Интелигентната нервна система от хората - за хората”.

В края на конгреса, областният управител на града на липите, изрази своята благодарност към губернатора на Санкт Петербург - Георгий Полтавченко.

   

0 коментарa

Виж още