Интересни факти за секса! Знаете ли ...

Интересни факти за секса! Знаете ли ...

Мечтаете за максимална наслада? Чудите се в коя страна живеят най-добрите любовници? Ние ще ви дадем отговорите на тези и много други въпроси!

ЗНАЕТЕ ЛИ?

- Искате да получите върховен оргазъм? Въздържайте се от всякакви сексуални действия в продължение на три седмици. Това е необходимото време, което е нужно за да достигне нивото ви на тестостерон своят връх. Освен това, така ще бъде по-лесно стимулирано и либидото ви, пишат в World Journal, след задълбочено проучване.

- Има между 500-1000 смъртни случая годишно, в следствие на сексуална асфиксия. Което се равнява на броя на убийствата в Ню Йорк за една година.

- Испанци, бразилци, италианци и българи са сред най-добрите любовници, съобщава глобалния изследователски сайт OnePoll. Да, прочетохте правилно – българи!!!

 А кои са най-лошите любовници, според проучването? Челно място в класацията е отредено на германците, които жените наричат "прекалено миризливи". Второто разбира се е за англичаните, които са определени от женското съсловие, като прекалено мързеливи, а на трето място застават шведите, защото финиширали прекалено бързо.

- 11% от момчетата споделят, че използват секса, за да се освободят от стреса.

- Можете да помогнете на партньорката си да спи по-добре нощем. Изследователи от университета в Пенсилвания твърдят, че жените имащи стабилна връзка, успяват да релаксират по-добре, отколкото самотните жени.

- Повече от една на всеки три жени, прави секс поне три пъти седмично. Докато при мъжете, едва един на всеки четирима има този късмет!

- забавленията, свързани със секс, като: порно списания или видеоклипове, стриптийз клубове, телефонен секс, секс съобщенията и т.н., носят огромна печалба на икономиката: цели 42 % от мъжете ежемесечно инвестират в тях.

- Един на всеки трима /мъже и жени/, е напълно доволен от сексуалния си живот. Уви, и при двата пола има по един представител, който счита, че сексуалният му живот може в голяма степен да се подобри.

   

0 коментарa

Виж още