ИНТРИГА! Децата на Бранджелина се държали брутално с хората! Те дори...

 ИНТРИГА! Децата на Бранджелина се държали брутално с хората! Те дори...

Бавачките които са се грижели за възпитанието на отрочетата на знаменитата двойка пред развод - Анджелина Джоли и Брад Пит, разкриха пред "Дейли Мейл" за отвратителното държание на младежите. Американската актриса е обявиха, че съпругът й  се справя ужасно с ролята на родител. Многодетната майка иска сама да се грижи за  15-годишния Мадокс, 12-годишния Пакс, 11-годишната Захара, 10-годишната Шейло и 8-годишните близнаци Нокс и Вивиан. За изненада на мнозина, в западните информационни издания  се появиха сведения, че  Брад Пит изобщо не е лош баща, а самите деца на холивудските знаменитости са напълно неподатливи на възпитание.

Хора от близкото обкръжение на звездната двойка твърдят,че децата им са притеснително некотролируеми и имат сериозни психологически проблеми.

Както разказаха в интервю за "Дейли Мейл" бившите възпитатели, които са били на работа в семейството на Джоли и Пит, децата реално растат без никакъв контрол. Положението се е утежнило, когато Джоли е съкратила броя на бавачките. В момента за децата, които често се си разменят, следят не шест, а двама души.  

Според твърденията на помощничките, по-големите момчета Пакс и Мадокс постоянно са в юмручни ожесточени свади. На всичкото отгоре, правят опити да пробват неща, които  са им строго забранени. Една от бавачките,с ужас разказва как Мадокс,когато е бил на девет години, е взел бутилка вино от родителите си и се е напил.

Момичетата Шайло и Захара не отстъпват по нищо на братята си в своите деяния. Те също обичат да разрешават с юмруци препирните си. Освен всичко друго, когато Шайло е била на девет години, тя е казала на родителите си, че не се счита за момиче и когато стане голяма ще си направи операция за смяна на пола. Наследницата на Джоли и Пит отказва да отговаря на името си и иска винаги да я наричат Джон.

   

0 коментарa

Виж още