Истината излезе! Ето защо сестрата на Митьо Очите пребила столичанка

Истината излезе! Ето защо сестрата на Митьо Очите пребила столичанка

Валентина Желязкова, сестра на небезизвестния Митьо Очите, повикала на помощ и гардовете на брат си, те обаче не посмели да вземат участие в женската свада.

В курортния град Слънчев Бряг, Желязкова жестоко преби туристка в присъствието на  невръстната ѝ дъщеря, blitz.bg.

Играта на малко момиченце, отключила гнева на Желязкова. 7-годишната Клаудия се заиграла пред магазина на Валентина, в който се продават предимно плодове и зеленчуци. След като бягало и скачало, детето се изморило от играта и седнало да си почине на пластмасови стол оставен пред плод-зеленчука. За кош късмет на Клаудия и на майка ѝ, в същият момент пристигнала собственичката – Желязкова. Тя често минавала през обекта, за да провери как върви бизнесът ѝ и дали служителите си вършат работата. Щом видяла седналото дете, тя се разгневила на своеволната му постъпка и с ругатни го изгонила. Обидите по адрес на възпитанието и поведението на Клаудия, стигнали до ушите на майка ѝ Даниела Р., която бързо се намесила, за да защити детето си.

Без да подозира, срещу кого стои, Даниела Р. се развикала на свой ред. От което последвал ужасен скандал, съпроводен от викове, обиди и цинизми. Не след дълго женската свада прераснала в ръкопашен бой.

Десетки туристи станали свидетели на побоя между софиянката и сестрата на Очите. По разказа на един от тях, пожелал да запази анонимност, Валентина блъскала Даниела Р., съборила я на земята и започнала жестоко да я ритал. Явно боят с ръце и крака се сторил не достатъчно ефективен за Валентина и тя грабнала пластмасовият стол, заради който се развила злополучната ситуация.

След случилото се Валентина - сестрата на Митьо Очите била задържана за непристойно поведение с агресивни подбуди, от органите на реда, но към настоящият момент тя е пусната на свобода. Според очевидци на задържането ѝ, Валентина вдигнала чутовен скандал на полицаите и крещяла наляво и надясно коя е.

   

0 коментарa

Виж още