Казанлък отбелязва 12 октомври – Ден на българската община!

Казанлък отбелязва 12 октомври – Ден на българската община!

Община Казанлък Ви кани, днес да се присъедините към празничния Ден на българската община.

Точно в 10 ч., Галина Стоянова - кмет на Община Казанлък, ще посрещне и ще раздаде награди на талантливите деца от града, които благодарение на своите умения и дарби, са спечелили изключителни награди, с което са допринесли за доброто име на своят град.

В чест на Деня на българската община, през тази година начинанието, ще протече под мотото „Млад управленец“. За един ден, 12 ученици от училищата в областта, са поканени да вземат участие в управлението на Община Казанлък. Всеки един от тях, ще има възможността да застане, рамо до рамо до Кмета и заместник – кметовете на Общината, както и с всички служители от общинската администрация на Казанлък.

Бъдещите управленци, съпроводени от конкретното длъжностно лице в казанлъшката община, ще бъдат насърчени от менторите си, да помогнат за по-качественото обслужване на жителите на Казанлък. През днешният ден, младежите ще вземат участие и по редица административни въпроси, касаещи областта.

Точно в 12:30 е обявен краят на работния ден за бъдещите управленци на града. Тогава на всеки ученик, ще бъде дадена думата, за да сподели впечатленията си за работата на местната власт в град Казанлък.

   

0 коментарa

Виж още