Какво каза Мария Нордел от „Мастер шеф” за постъпката на изнасиленото момиче от Стара Загора

Какво каза Мария Нордел от „Мастер шеф” за постъпката на изнасиленото момиче от Стара Загора

Според Нордел е срам за система в страната ни, че вместо момичето, което е в шок, да е със семейството си, тя е била задържана като престъпник от полицията. По-лошото според нея е, че Мария е задържана, заради това, че е защитила живота, здравето и честта си.

Атрактивната участничка от „Мастер шеф” - Мария Нордел споделя, че се възхищава на постъпката й. Това написа и в мрежата на фейсбук. Самата тя е била в същата ситуация, преди много 30 години, през 1986 г. е била изнасилена от полицай.

Ето какво сподели дамата: „Аз също съм била в подобна ситуация. На 26 март 1986 бях изнасилена от Георги Геренски - бивш милиционер от Мелнишкия регион. Аз също бях почти на 18, а нерезът на 57 години. Закара ме до границата, в така наречена "ничия земя" и ме заплаши с пистолет, че ако се съпротивлявам, ще ме застреля и обяви, че съм направила опит да "избягам" в Гърция. Приех, че това не се случва с мен. И после години търпеливо го следях и му подготвях отмъщението. Нямах смелостта на това момиче директно да го застрелям със собствения му пистолет. И точно, когато всичко беше готово, една циганка ме отказа. Много настояваше да ми хвърли боб и когато го направи, се ужаси. Каза ми да не го правя, да оставя на Бог, че този изрод и с други момичета така е постъпвал. И наистина, Бог си знае работата. Радвам се, че я послушах и не си сложих грях, заради този изрод. Много скоро след това, той умря в адски мъки...“

Мария Нордел предлага всички на територията на България да се обединят и да окажат подкрепа на Мария!!! Според нея е срам за нашата "правораздавателна" система, виновниците за кражби, убийства и насилие да вилнеят, а това невинно дете да лежи в затвора сред престъпниците.

Валентин Димитров – адвоката на Мария, заяви, че се надява наказателното производство срещу 18-годишното момиче да бъде прекратено. Защитникът й е убеден, че ще се докаже истината, и че Мария е действала в условия на неизбежна самоотбрана и опазване на собствения си живот.

 

Източник: 24chasa.bg

   

0 коментарa

Виж още