Какво палто е подходящо за дадена фигура

Какво палто е подходящо за дадена фигура

През зимните месеци е много важно да се спрем на правилната връхна дреха, с която визията ни да бъде стилна и завършена. Дори и в ежедневието си да  залагаме на класическата комбинация от пуловер и дънки, или пък да носим предимно поли и рокли  от голямо значение е именно палтото, с което ще ги комбинираме.

Това на което трябва да обърнем внимание обаче е, дали модела палто е подходящ за фигурата ви. Ето защо в него не е зле да инвестираме повече и да е качествено, ако искаме да го носим повече от един сезон.

За да улесним избора ви, ще ви преставим най-често срещаните дължини при зимните палта и за кога са най-подходящи.

 Късо палто

 Освен ако не сте от доста по-високите жени, то палто, което има дължина до началото на бедрата е идеално за вас. С такова палто ще можете създадете визуална илюзия за по-дълги крака. А ако желаете фигурата ви да изглежда по-стройна, спрете се на палта в бежово, сиво или нежно розово - те са класически цветове. За идеален резултат може да изберете права и строга кройка. Така ще изглеждате зашеметтяващо стилни и елегантни. 

Средно палто

 Тези палта стигат до средата на бедрата и са подходящи за жените, които не са повече от 168 см. Тези палта могат да ви направят малко по-високи. Може да заложите на палто в каре или едноцветен модел, които ще пасват добре на извивките на тялото. Бихте могли да обърнете внимание на някои малки, но също толкова значителни елементи като стесняващите се ръкави или пък колан на талията.

Дълго палто

 Палтата, които са с дължина до средата на прасците или по-надолу, са много добър избор за високите дами. С тях фигурата ви ще има втален и издължен вид. По-изчистената кройка на тези модели може да бъде съчетана с някой интересен детайл като широка яка, кожени ръкави или пък повече ципове. 

 

   

0 коментарa

Виж още