Какво представлява Бонус презареждане на ЕФБЕТ ?

Какво представлява Бонус презареждане на ЕФБЕТ ?

Не е тайна за никой почитател на хазарта, че EFBET е хита нa българския хазартен пазар. Това не е никак случайно. За българските фенове компанията дава най-привлекателните бонуси и промоции, а един от тях е и Бонус презареждане.

Сигурно се интересувате жива как да получите и да използвате своя Бонус презареждане?

За целта вие ще получите мейл от екипа на EFBET, който съдържа покана. В мейла в подробности ще е бъде отбелязана информация за бонуса – срока, сумата.

Традиция е всички фенове на https://twitter.com/efbetgaming да получават всяка седмица или месец индивидуални промоционални оферти. Информацията за всяка една оферта се изпраща на регистрирания мейл на играча. Възможно е да се използва и смс. Поради тази причина изключително важно е да сте се регистрирали с актуалните си телефон и е-мейл. Така няма опасност да изпуснете някоя интересна  оферта от компанията.

Какво трябва да направите след като сте получили мейла с поканата?

В получения мейл е описано подробно какво трябва да направите и в какъв срок трябва да се случи всичко.

В конкретния случай за Бонус презареждане се изисква да захраните сметката си. След това въпросният бонус ще бъде кредитиран до няколко минути в сметката ви. Ако не видите бонуса си в сметката в този интервал от време, задължително се обадете на съпорта на компанията в живия чат или на служебния мейл. Те ще видят каква е причината за забавянето и ще ви съдействат за решаване на проблема.

След като бонусът е в сметката ви, трябва да го активирате и да се отдадете на играта.

Традиция е EFBET  да изпраща покани с оферти на своите фенове много често. Според активността ви в сайта и игрите, може да се случи да получавате покани за промоции всяка седмица, всеки ден или месец.

Не се притеснявайте, ако не отворите мейла си и не видите поканата си за бонус. Щом сте в преференциалния списък на компанията, бонусът ви ще бъде кредитиран до 24 часа след изпращане на поканата.

Бъдете сигурни, че след като сте получили покана за бонус, значи компанията ви смята за свой специален клиент. Можете да активирате бонуса от поканата максимум до една седмица от първия депозит.

   

0 коментарa

Виж още